Betingelser og vilkår

TILMELDING

Alle tilmeldinger er bindende. Booking af undervisning foretages online på salsalibre.dk. Tilmeldinger til alle hold og lektioner er personlige og kan ikke deles med eller overtages af andre.

For at sikre den bedste danseoplevelse for dig og andre deltagende, forbeholder Salsa Libre sig retten til at aflyse eller ændre din tilmelding, hvis der ikke er plads på holdet, eller hvis det vurderes, at dit danseniveau ikke matcher dit tilmeldte hold.

BETALING

Efter din tilmeldelse, modtager du en bekræftelse på mail. Endelige betaling foregår ved fysisk fremmøde første undervisningsgang.

GYLDIGHED

Tilmeldinger er gyldige i den periode, hvor kurset forløber. Tilmeldinger er personlige og kan ikke overdrages til andre.

FORTRYDELSESRET og AFBUD

Når betalingen er gennemført ved første undervisningsgang er tilmeldingen bindende og du kan ikke få refunderet beløbet.

ÆNDRINGER I UNDERVISNINGSPLAN

Salsa Libre forbeholder sig ret til følgende:

  • At flytte undervisningen til et andet tidspunkt og lokation.
  • At indsætte vikarer i tilfælde af sygdom, rejser el.lign.
  • At sammenlægge hold.

ANSVAR

Deltagere er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i danseundervisningen. Salsa Libre tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykker i undervisning.

PERSONDATAPOLITIK

Ved tilmelding gemmer vi din mail, som benyttes i markedsføring. Vi opbevarer dine data indtil du ønsker dem ændret eller slettet – du bedes sende en mail til info@salsalibre.dk og oplyse den mailadresse, som du ønsker slettet.

Vores persondatapolitik kan ændres, men kan altid ses på vores hjemmeside.

BRUG AF BILLEDER OG VIDEOER PÅ NETTET

Du giver ved tilmelding til undervisning, events eller andet, din tilladelse til, at Salsa Libre må tage billeder og videoer i og af undervisningen og til events, hvor du deltager, og at disse må offentliggøres på internettet på f.eks. sociale medier eller hjemmeside. Billeder og videoer taget af Salsa Libre har ophavsretlig beskyttelse.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til hold, tilmeldingsbetingelser eller lignende, er du velkommen til at sende en mail til info@salsalibre.dk.

Salsa Libre Dance Company

CVR nr.29986509

X