Instruktører

Billede er på vej.

Joaquim Aoues

Joaquim Aoues, grundlægger af Salsa Libre Dance Company, er født i Afrika. I midten af 90’erne, da salsaen for alvor eksploderede i hele verden, begyndte Joaquim at danse Salsa i Paris. I 1995 flyttede han til Danmark, og senere rejste han til Cuba, hvor han blev undervist i Rumba og Salsa.

Joaquim har igennem flere år undervist i salsa på alle niveauer. Han har i sin undervisning dansen i fokus, men underviser ud fra den filosofi, at ingen hold er ens, og at alle hold kræver forskellige undervisningstilgange. Han har derfor gennemgået flere uddannelsesforløb i undervisningsmetoder af Fernando Zapata fra Latinodance Company i Berlin.

Joaquim Aoues har været med at skabe flere forskellige koreografier, heriblandt La Pantera Rosa, The Munk samt Las Locas og Bachata in Paris. Joaquim har desuden instrueret og optrådt hos forskellige firmaer. Han ses også ofte som salsa DJ i Danmark.

Salsa Libre Dance Company ved Joaquim Aoues arrangerer adskillige salsaevents i København, heriblandt de faste ugentlige events samt udendørs danseevents i sommerperioderne.

Joaquim Aoues er officiel arrangør af Copenhagen Salsa Festival og Copenhagen Bachata Festival.

salsa-undervisning-københavn

Jakob García

Jakob har grundlagt Salsa Cubana-CPH, og har danset Salsa i 20 år. Jakob har sine Salsarødder godt placeret i den cubanske dans og musik.

Han er et barn af balletten og teatret, hvor han tilbragte en stor del af sin barndom.

Han er kendt for sin meget pædagogiske undervisningsstil og for at skabe en afslappet atmosfære, hvor der ikke blot er fokus på danseteknik, men i lige så høj grad på hyggeligt social samvær.

”At danse Salsa skal være en nydelse for kroppen og sjælen og så skal det være sjovt.” Jakob har igennem de sidste 20 år jævnligt været på Cuba for at modtage undervisning.

salsa-instructor

Christopher Vilandt Ferrara

Christopher har en baggrund i capoeira og har et helt fantastisk talent for dans og bevægelse.

Han er blevet undervist i cubansk salsa i DK og på Cuba.

Christopher har været underviser hos Salsa Cubana Cph gennem en årrække og er kendt for sin meget pædagogiske undervisningsform. Han underviser med stor energi, passion og glæde for musikken og dansen. Christopher har fokus på de tekniske detaljer i dansen samtidig med, at undervisningen skal være sjov også (og måske især) når det bliver svært og udfordrende.

Walter Mesquida

Walter er halv chilener og halv spanier. Han har danset både Salsa og Bachata i adskillige år og har undervist forskellige stilarter af dans i over 10 år, heriblandt Salsa on1, cubansk Salsa og dominikansk Bachata.

På dansegulvet er Walter kendt for sin fantastiske energi kombineret med elegante moves.

Walter lægger stor vægt på, at hans undervisning skal være underholdende, hvor højt tempo og masser af energi er vigtige elementer. Hans undervisning er for dig, der gerne vil lære udfordrende figurer, hvor den rette teknik altid er i fokus. Walter lægger vægt på detaljen i dansen, og styling, for både føreren og følgeren i dansen, er altid et vigtigt element i Walters undervisning i både Bachata og Salsa.

Susana Kuo Abreu

Som halv dominikaner og halv taiwaneser har Susana en stærk passion for alle latindanse. Susana er igennem mange år trænet professionelt i flere forskellige dansestilarter, heriblandt salsa on1 og on2, dominikansk bachata, samba og hip hop.

I 2013 vandt Susana første pladsen i TV programmet Dancing Stars og i 2012 optrådte Susana med en Salsa performance i TV programmet Step Up Taiwan.

Susana har undervist i både salsa og bachata i København igennem mange år.

Susana er kendt for hendes yndefulde dansestil kombineret med en eksplosiv energi.

Som underviser fylder Susana rummet med samme høje energi og har altid fokus på detaljerne. For Susana handler dans om meget mere end spins og bevægelse, det handler om at føle og nyde dansen, en filosofi der afspejler sig i hendes undervisning.

X